SRT

SRT ENERGIHELANDE teknik

Jag arbetar bara på distans, antingen över telefon, Messenger, Zoom, eller Skype.

SRT, Subconscious Release Technique  (Befria det Undermedvetna Teknik) är en snabb, effektiv och kraftfull teknik som hjälper dig att bli av med ”belief systems”, ”livssanningar” som håller oss tillbaka och nere. Dessa får oss att må dåligt i kroppen och i själen och hindrar oss från att vara lyckliga, glada och hälsosamma. Fantastiskt bra för trauman.

Bland de vanligaste ”belief systems/livssanningarna/tankemönster” är:

Jag kan inte

Jag förtjänar inte

Jag är inte värdig

Jag är rädd

Jag är van att vara sjuk

Jag klarar inte av detta

 Jag är inte tillräckligt

 Jag är ensam

Jag är inte älskad

Jag tror inte på mig själv

Jag har för vana

Jag är beroende av

Jag är ett offer

Jag är den enda Certifierade SRT Coach/Practitionern i Sverige.

Med SRT har jag hjälpt klienter med långtids covid, smärta i ryggen, oro, ångest, panik, depression, tandläkarskräck, få tillbaka tron på sig själv, bli av med smärtsamma minnen, sorg, förtvivlan mm.    

SRT Global lades officiellt ner nu i september 2022, men jag är väldigt tacksam över att jag fått vara en del av företaget.

Välkommen att påbörja en ny healingtid i Ditt liv!

Stor kram,

  Christina Maria


SRT - CORAL GRANT

SRT Global har skapats med Intentionen och Syftet att stärka och göra individer kraftfulla med vår alldeles i särklass egna Energy Teknik som kallas The Subconcious Release Technique eller SRT. (Betyder på svenska: Teknik att Befria det Undermedvetna). Denna teknik gör det möjligt för människor att helt  OMPROGRAMMERA sina sinnen, TA BORT  mentala och känslomässiga blockeringar eller  STOPPA mönster från deras förflutna, så att de kan Skapa det Liv de var menade att leva.” Coral Grant – Grundare av SRT Global och skapare av SRT 2010

BEFRIA KÄNSLOMÄSSIGA TRAUMA

SEXUELLA ÖVERGREPP

PENGABLOCKERINGAR

HELA DIN KROPP