EMOTIONSKODEN

Jag är så glad och tacksam att jag utbildat mig till en Certifierad Emotion Kod utövare! och att jag kan hjälpa mig själv och mina medmänniskor, mina djur och andras, att må bättre med denna enormt kraftfulla teknik! Det är den bästa utbildningen jag har genomgått!   

Jag arbetar bara på distans, antingen över telefon, Messenger, zoom eller Skype. 

  Emotionskoden är en energihealings-teknik som är utvecklad för att identifiera och, bokstavligt talat, befria och frigöra Instängda emotioner från negativa upplevelser samt hjälpa till att återställa känslomässig och fysisk balans.

Instängda emotioner kan orsaka känslor av depression och oro. De kan blockera både oss människor och djur från kärlek och lycka och göra så att vi kan känna oss avskärmade från andra. Instängda känslor är gjorda av energi, liksom resten av kroppen.

De kan ha en inverkan både på vävnader, organ, mental och själslig hälsa - alltså vårt liv, våra tankar, känslor och våra val. Instängda emotioner kan orsaka akuta problem och potentiell sjukdom. När man befriar Instängda emotioner kan detta skapa de rätta förhållande för kroppen och själen att hela - så att fysiska och känslomässiga svårigheter kan försvinna och bli mer lätthanterliga.

Negativa emotioner som blir instängda, fastnar, i vårt energifält: Kan orsaka kroniska hälsoproblem. Göra så att vi kan ha en tendens att vara ledsen, ängslig, orkeslös, vara rädd och känna sig maktlös, osäker, förvirrad. Oförmåga att ge och acceptera kärlek. Kroppen kan inte fungera som den ska.

Våra känslor är väldigt kraftfulla! Vi kan inte se dem, ta på dem men de existerar! Fast jag vet när någon har ett raseriutbrott, är chockad eller strålar av glädje. Vi äter våra känslor, försöker att ändra vårt känslotillstånd genom att göra olika saker. Konsumerar alkohol, röker eller snusar, tränar, städar, försvinner in i tv, film eller böckernas värld eller räknar likes på Facebook. Vi har alla olika sätt att bedöva vårt känslomässiga bagage som vi går och bär på. Känslor kan tynga ner oss, göra oss känslokalla eller ”överreagera”.

Exempel på känslor som blivit instängda i kroppen: 

Rädslan fick henne att hacka tänder okontrollerat och hennes knän vek sig, hon blev paralyserad av rädsla, ögonen blev stora, hon blev stum, hon blev chockad. Rädslan gick in i hennes kropp, in genom märg och ben. Hon kände bara terror. Hon kunde inte tänka klart. Tankarna gick åter och åter tillbaka till det hemska ögonblicket, även om det hade gått över ett år sedan den hemska händelsen. Hon kunde vakna upp med att vara där i tankarna och med kroppen. Hon var där, hon var instängd i den terroriserade rädslan i både kropp och själ. Det spelade ingen roll vad hon än gjorde, eller försökte säga till sig själv att hon inte längre var kvar i situationen.

Sorgen slog ner hennes vilja att leva, sorgen förlamade henne, hon orkade ingenting, hon blev viljelös, tappade livslusten, hennes hjärta var fylld av sorg och förtvivlan, tom hennes ansikte blev till sten, musklerna stelnade. Hon försökte le, men kände ingen riktig glädje. Ögonen hade inget liv, hon utstrålade hopplöshet och uppgivenhet. Hon var tom, nästan viljelös och apatisk. Hur skulle hon ta sig ur detta? Hennes hjärta hade stelnat och hennes känslor var fast, de hade stannat bak i tiden, då hennes älskade livskamrat, hennes hund dog. Tårarna kom när hon tänkte på henne, fast åren hade gått. Tiden spelade ingen roll, sorgen satt djupt i hennes hjärta. Allt hon gjorde, var och förblev halvhjärtat. Hjärtat hade brustit.

HJÄRTAT

Det mest elektromagnetiska organet i kroppen.

 Genererar 60 till 1000 gånger mer kraft och elektromagnetisk energi än din hjärna och är därför det mest kraftfulla organet i vår kropp. År 1895 började man mäta hjärtats elektriska fält genom Elektro kardiogram maskinen, EKG. År 2013 på ett sjukhus i Tyskland, installerades den första Magnetokardiogram maskinen, MCG, som mäter hjärtats magnetiska fält.  Forskarna upptäckte att hjärtats magnetiska fält kan mätas upp till 3,66 meter i diameter omkring kroppen.

När forskarna använt MCG så har de kunnat bevisa att: Med varje hjärtslag skickar hjärtat ut ett meddelande till alla celler i kroppen. Hjärnan lyder meddelanden utsända från hjärtat.  Hjärtat kan tänka för sig själv. Hjärtat har förmågan att minnas saker. Forskarna tror att hjärtat är vår andra hjärna, de upptäckte att när någon genomgår en hjärt transplantation kan  tex deras smak av musik, mat, intressen, handstil ändras till den föregående ägarens smak.

HJÄRTMUR

Ett fenomen som kanske låter konstigt men som för mig verkligen gjorde en enorm skillnad i mitt liv! När vi går igenom negativa upplevelser så bildar vårt högre jag, vårt omedvetna, en mur kring hjärtat för att beskydda det från att skadas igen.

Livet kan ibland ge oss svåra saker att hantera och vi biter ihop, slutar att andas djupt, kroppen drar ihop sig, muskler och vävnader knyter ihop sig, axlar åker upp mot öronen och ljuset i våra ögon slocknar.

Vi finns bara, existerar, men är inte i glädje, eller lever inte fullt ut. Vi har vissnat lite eller mycket, vår ande som finns i vårt hjärta, har slocknat till viss del. Genom att arbeta bort hjärtmuren, som kan ta allt från 1 - 4 sessioner, blir vi och hjärtat levande igen. 

Jag upplevde en ENORM SKILLNAD inom mig när mina hjärtmurar försvann! 

Det första exemplet tidigare, på instängda emotioner, rädsla, var mina egna instängda känslor, som fanns i min hjärtmur. 

NU har jag en frid, en glädje och framförallt ett lugn inom mig, som jag inte haft förut tidigare i mitt liv!

Dr. Bradley Nelson skapare av The Emotion Code upptäckte i sin praktik att en del patienter ej blev bra medan andra blev friska. Han började då förstå att det var instängda känslor som gjorde att en del ej blev att må bra. Då för 33 år sedan, började Dr. Brad utveckla denna teknik och han har genom åren hjälpt tusentals människor att må bättre. Sedan började han med att utbilda och certifiera utövare. Jag är tacksam att jag nu också är certifierad Emotion Kod utövare.

Om du vill ha hjälp med instängda emotioner/ känslor:

Det krävs att du är öppen och mottaglig. Vi behöver inte förstå hur en teknik fungerar för att det ska fungera. 

Jag förstår inte hur en mobiltelefon fungerar eller en dator, jag förväntar mig och litar bara på att den ska fungera, och är tacksam att den gör det.

 Det är exakt samma med energihealing som med tekniska saker.

Djur har inte en aktiv vänsterhjärnhalva som först måste förstå processen för att öppna upp sig för energihealing.

Det finns nästan 8 000 st. Certifierade Emotionskodutövare/practitioners i världen och cirka 12 st. i Sverige.

 Boken Emotionskoden kom ut våren 2021 i Sverige på svenska, där kan du själv lära dig denna teknik! En bra investering!

Det finns många videos på engelska på Youtube om du vill lära dig mer vad det handlar om.

Dr. Brads nätsida, DiscoverHealing.com är full av information hur du kan lära dig mer om Emotionskoden.

Om du är intresserad att bli Certifierad i Emotionskoden så är jag en affiliate med DiscoverHealing.com.

Välkommen att påbörja en ny healingtid i Ditt liv!

Stor kram,

  Christina Maria

Emotionskoden 50 kr tillägg per session.

Sessionspris (50-55 min): 850 kr
Paketpris: 4 sessioner för 3 200 kr. Du sparar 200 kr!
8 sessioner för 6 100 kr. Du sparar 700 kr!
Sessionspris för djur: 700 kr
Paketpris: 4 sessioner för 2 600 kr. Du sparar 200 kr!
8 sessioner för 5000 kr. Du sparar 600 kr!