FÖR DJUR

För två år sedan tog jag hand om en hund, Gullan, som var väldigt nervös, vild, inte litade på mig och skällde väldigt mycket.

Nu efter flera Emotionskodssessioner är hon som en annan hund.

Hon är lugn och tyr sig till mig, hon är ett levande bevis för att Emotionskoden fungerar! Efter den andra sessionen som hon fick, så trodde jag att hon var sjuk, hon var såå förändrad! Men det var bara borttagandet av instängda emotioner som gjorde att hon blev så fridfull.

Det är lättare att behandla djur, än människor OM ägaren är öppen och litar på mig, SRT och Emotionskoden. Jag är så otroligt tacksam och känner mig välsignad att få äran att hjälpa andra må bättre.

Jag har studerat många olika healingtekniker, men Emotionskoden och SRT är de mest effektiva och kraftfullaste teknikerna som jag har lärt mig!

Gullan

Gullan blev såå otroligt lugn efter hennes andra Emotionskodssession. Hon blev mer och mer lugn och fridfull efter de sessioner jag och andra practitioners gjorde på henne.  Även SRT har gjort en enorm skillnad på henne! Min yogagrupp trodde att jag hade skaffat en annan hund!

Mysen

En mycket bestämd, omtyckt och fin hittekatt som jag tog hand om. Han blev avsevärt lugnare och fridfullare efter jag hade gett honom några Emotion Kods sessioner. Mysen hade haft ett jobbigt liv innan han kom till mig. Jag såg verkligen skillnad före och efter behandlingarna!

Melker

"Tacksam att vi fått sån fin hjälp av Christina Maria och Emotion Code.
Melkers aggression som han visade i vissa sammanhang, var rädsla och skräck som han upplevt som liten valp. Kan varmt rekommendera Christina Maria och hennes engagemang i både människor och djur."
Melkers familj